Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
המלצות
זירת המומחים
חדש במקרר
מאמרים מהתנור
מתכונים
סדנאות
פורטל שפים

ייעוץ למסעדות

גם כאשר יזם הקים מסעדה משלו, הוא עדיין זקוק לליווי לגבי כיצד להמשיך ולתפעל את המסעדה שלו כעסק. הייעוץ אמור להיות אינסטנסיבי- על מקים המסעדה להיות בקשר ישיר עם היועץ ו/או החברה המייעצת כדי לדעת בכל המסלולים של ניהול ותפקוד המסעדה את המידע הנכון והקריטי לכל שלב בתהליך הפעילות של המסעדה באופן שוטף. ייעוץ למסעדות נותן מענה שכזה משום שכמעט תמיד יש בייעוץ זה תמיד יותר מבן – אדם אחד שהוא בעל נסיון רב ומקצוען בתחום שיודע את רזי עולם המסעדנות על בוריים אחד לאחד ובעברו יש מסעדות שנוהלו בעבר באופן שהצליח להיות אפילו יותר מרווחי ולהקפיץ את המסעדה לגובה גם מזווית של זכייה בפרסים ותארים שונים שהמסעדה יכולה לקבל.

מתי צריך לפנות לייעוץ למסעדות?

כלל אצבע בנושא זה הוא שייעוץ למסעדות אומנם משתנה לפי ההגדרות של המסעדה (סוג,סגנון,מיקום וכו׳) אולם כיום הוא מוגדר כייעוץ רב-שלבי לטווחים ארוכים וזאת בעיקר בגלל ההתפתחויות בעולם המסעדנות בשנים האחרונות.על כן עדיף כמעט תמיד לפנות לייעוץ שכזה מרגע שהיזם של המסעדה חושב על רעיונות ראשוניים לגבי איך ייראה העסק בחזון שלו. אפשרות נוספת שאולי פחות מומלצת אך קיימת היא פנייה לייעוץ כאשר המסעדה לא מגיעה ליעדים הרצויים או אולי לא רווחית מספיק לטעם היזם/בעלים ואז יש צורך לשפר את ההישגים של המסעדה.אופציה נוספת שרווחת בימינו היא לתת בטחון וגב חזק ליזם של המסעדה ולכן גם במקרים שהמסעדה כבר נפתחה ומצליחה ואין בניהולה כל קושי,לא יזיק כלל לפנות לייעוץ כי אין לדעת באילו דרכים המייעצים יוכלו להפרות את החשיבה ולתת רעיונות חדשים שהיזם לא התכוון לצעוד בכיוונם כלל וכלל.

חיי היום-יום במסעדה

אומנם אי אפשר לאפיין במדויק כיצד נראה יום בחיי כל מסעדה שהרי כל מסעדה שונה מרעותה,אולם ישנם מאפיינים כלליים שיכולים להעיד על התנהלות נכונה של שגרה במסעדה: החל ממטבח שמספק ללקוחות אוכל בזמן,עבור במסעדה נקייה ומסודרת וכלה בצוות מסביר פנים.חברת new Rest לניהול, ייעוץ והקמת מתחמי מזון תעבור איתכם היזמים מא׳ ועד ת׳ בכל הקשור לנושא ייעוץ למסעדות.

שיתוף בפייסבוק
שיתוף בווטסאפ
שיתוף בטלגרם
אימייל

עשוי גם לעניין אותך

דילוג לתוכן