Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
המלצות
זירת המומחים
חדש במקרר
מאמרים מהתנור
מתכונים
סדנאות
פורטל שפים

 בלינצ'ס ריקוטה ודובדבני אמרנה

מתכון מאת: מאיה דרין, שפית ועיתונאית אוכל

רשימת חומרים לכ-16 יח':

לעליי הבלינצ'ס:

2 וחצי כוסות חלב (600 מ"ל)

4 ביצים טרופות

75 גרם חמאה מומסת

1 כוס ו2/3 קמח

2 כפות סוכר

1 כפית תמצית וניל

 

למלית:

1 קופסת גבינת ריקוטה (250 גרם)

2 כפות גדושות גבינה לבנה

1/3 כוס סוכר אבקת סוכר

1 כפית תמצית רום

1 צנצנת דובדבני אמרנה

 

אופן ההכנה:

  1. לעליי הבלינצ'ס: מערבבים היטב חלב, ביצים וחמאה מומסת, מוסיפים תוך כדי ערבוב לקמח.
  2. מוסיפים סוכר ווניל ומערבבים.
  3. אני משתמשת בבלנדר מוט.
  4. מחממים על אש בינונית מחבת קרפים, עם ציפוי נונסטיק.
  5. יוצקים מבלילת הבלינצ'ס כך שתכסה בשכבה דקה את פני המחבת. מזהיבים צד אחד במשך כ-2 דקות והופכים על משטח עבודה חלק ונקי, כך מכינים עלי בלינצ'ס מהבלילה כולה.
  6. למלית: מערבבים היטב את כל מרכיבי המלית לקרם חלק ואחיד.
  7. לקיפול: מורחים כף מלית על הצד החיוור של כל עלה.
  8. מפזרים כשני דובדבנים ומעט מהסירופ שבצנצנת מקפלים לחצי ואז שוב לחצי כך שיוותר משולש.
  9. מגישים
שיתוף בפייסבוק
שיתוף בווטסאפ
שיתוף בטלגרם
אימייל

עשוי גם לעניין אותך

דילוג לתוכן