מה מיוחד בשף? • תמונות • שעות פעילות • איך מגיעים? • ביקורות • עריכת פרטים
החיבור, האהבה למטבח התחיל עבורי בגיל צעיר מאוד, כשאת הניסיון מעשי והאוריינטציה העסקית קיבלתי כשעבדתי בגיל 12 במסעדה של סבא בשוק הפירות והירקות הסיטונאי.
מהר מאוד האהבה והסקרנות לאמונות הבישול הובילו אותי ללמוד בישול מקצועי אצל השף מאיר רייז בבי”ס “תדמור”. בתום תקופת הלימודים, עברתי להתמחות בהילטון תל אביב. שם למדתי והתמחיתי בבישול מנות יוקרתיות במגוון רב ובהכנת כמויות רבות של מנות בזמן קצר.
זאת הייתה תקופת פריחה עבורי, התנסיתי בחופשיות באינטראקציות רבות בעולם הבישול מסביב לעולם, במסעות קולינאריים משובחים, וגיליתי עולמות של מטבחים קסומים, חלקם מוכרים וחלקם ייחודיים אך למדו אותי המון.
בתחרות בינלאומית בלוקסמבורג, ייצגתי את ישראל וניצחתי את התחרות מבין 30 מדינות שונות.
בשנים שלאחר מכן, עבדתי לצד שפים מוכשרים ומוכרים מאוד בישראל, במסעדות גורמה יוקרתיות ובהפקת אירועים ברמות הגבוהות ביותר.
כיום, אני כאן לשירותכם, יותר אישי ומכל הלב :
ארוחות גורמה אישיות, ארוחות זוגיות, פגישות עסקיות, מגשי אירוח, בריתות ואירועים גדולים.
אני מזמין אתכם להתענג בחוויה קולינארית מושלמת, מנות גורמה משובחות, ליהנות משפע של טעמים בלתי נשכחים, ליווי צמוד לאורך האירוע או הזמנת מגשי אירוח.