סטודיו שלי מחייה את עצמו מחדש עם כל סטודנט שנכנס אליו. לכל אחד מתלמידיי יש עמדת עבודה אישית המאובזרת במיקסר, אינדוקציה, חומרי גלם וכל הציוד הנדרש. אני מלמדת אך ורק בקבוצות קטנות של עד 6 תלמידים וזאת על מנת ללוות באופן אישי ולהדגים לכל אחד מתלמידיי.
את מה שאני מעבירה למשתתפים בסדנאות למדתי בעצמי. מאז ומתמיד אני עוקבת אחרי טרנדים ומשפרת אותם, יעידו דורות של אופות מובילות, עשרות אלפי העוקבים שלי והכתבות בעיתונים ובטלוויזיה. אני ממציאה לבד את כל המתכונים שלי, גם את אלה הנלמדים בסדנא, ומביאה ניחוח בינלאומי ייחודי.
הסדנאות שלי נפתחו כתוצאה ממקום של ביקוש והמשיכו ממקום של אהבה, מצוינות והיכולת שלי ללמוד טרנדים עולמיים בתחום ולקחת אותם לעולמות חדשים בתחום האפייה.