בלוג
דף הבית » בלוג
מהפכת הטעמים בעולם ההייטק: כיצד השפים הישראלים משנים את תרבות האוכל במשרד
בעידן שבו חדשנות וטכנולוגיה מובילות את השוק, נוצר חיבור מפתיע ומרתק בין עולם ההייטק לעולם הקולינריה בישראל. מה שהתחיל כניסיון לשפר את חוויית העובדים בחברות
מהפכת הכשרות של איל שני: כיצד השף המוביל משנה את פני הקולינריה הישראלית
בעולם הקולינריה הישראלית, שם איל שני הוא כבר מזמן יותר מסתם שף – הוא מוסד. והנה, בצעד מפתיע שמסמן שינוי משמעותי בנוף המסעדנות המקומית, שני
סוף מפתיע לחלום קולינרי: הסיפור מאחורי סגירת 'גן השקמים' בלב תל אביב
בעולם המסעדנות התל אביבי, שידע עליות ומורדות רבות, סגירתה של מסעדת "גן השקמים" מסמנת נקודת ציון מיוחדת. הממוקמת בגן יעקב, במתחם כיכר הבימה, המסעדה נפתחה
מסע קולינרי בניו יורק: כיצד המטבח הישראלי נלחם באנטישמיות דרך הצלחת
בלב מנהטן, עיר שהפכה לזירת קרב תודעתית מאז אירועי 7 באוקטובר, מתרחשת מהפכה קולינרית שקטה אך רבת עוצמה. מסעדות ישראליות, הניצבות בחזית המאבק נגד גילויי
סוף עידן קולינרי: סגירת אנימאר מסמנת משבר עמוק בענף המסעדנות הישראלי
בעולם הקולינריה הישראלי, שמה של מסעדת אנימאר הפך לסמל של מצוינות ויצירתיות. אך כעת, לאחר חמש שנות פעילות מרשימה, המסעדה היוקרתית עומדת לסגור את שעריה
5 סיבות לרכישת מעשנה ביתית
אחת מהרכישות הטובות ביותר שתוכלו לעשות לעצמכם תהיה להכניס מעשנה ביתית לביתכם. הרכישה הזאת אומנם לא נמצאת בראש סדרי העדיפויות, אך טמונים בה פלוסים רבים.
שליטה באמנות השימוש בקפסולות Lavazza
תחילת העבודה עם קפסולות Lavazza כשזה מגיע להכנת כוס הקפה המושלמת, קפסולות Lavazza הן מחליפות משחק. התרמילים הנוחים הללו מלאים בקפה איכותי שבטוח ירשים אפילו
ייעוץ למסעדות
גם כאשר יזם הקים מסעדה משלו, הוא עדיין זקוק לליווי לגבי כיצד להמשיך ולתפעל את המסעדה שלו כעסק. הייעוץ אמור להיות אינסטנסיבי- על מקים המסעדה
אפליקציית משלוחים: מהפכה בנוחות הקולינרית
תעשיית המזון חווה בשנים האחרונות שינויים משמעותיים, עם הופעת אפליקציית משלוחים שמשנה את האופן בו אנשים אוכלים, והובילה לנגישות חסרי תקדים בעולם הגסטרונומיה. מאמר זה
תחליף חלבון טבעוני: מדריך להבנת אפשרויות התחליפים האיכותיים
בשנים האחרונות, עליית הטבעונות הייתה לא פחות ממהפכנית, כאשר אנשים מאמצים אורח חיים מבוסס צמחי מסיבות אתיות, סביבתיות ובריאותיות. אחת הדאגות השכיחות בקרב אנשים שעוברים
הלחם הטעים והבריא לכולם עד הבית
חלה היא כידוע לחם לכבוד שבת שנהנו ממנו במשך מאות שנים בשבתות ובחגים,. עם זאת, עבור אנשים עם מחלת צליאק או אי סבילות לגלוטן, הנאה
רוצים לפתוח מסעדה? המדריך המלא למסעדן המתחיל
התשוקה להאכיל אחרים, היא משהו שיש לך או אין לך, בענף המסעדנות אין באמצע. זו הסיבה בגינה אינספור בעלי עסקים, יוצאים לעבודה בכל בוקר, מוכנים
חוויות קולינריות יוצאות דופן
בין אם אתם מארחים מפגש משפחתי קטן בסוף השבוע, מפגש חברתי עם החברים או העמיתים לעבודה, או אירוע רחב משתתפים, חברות קייטרינג הם בגדר חובה
קייטרינג בשרי לכל אירוע
כמה ימים לפני החתונה, נערכת לכלה לעתיד מסיבת רווקות בה חוגגות החברות של הכלה יחד איתה את סיום הרווקות ותחילת חיי הנישואין. חגיגות אלו נערכות
לזנייה כשרה לפסח? יש דבר כזה!
מתכון להכנת: לזניה אביבית – מאפה שכבות איטלקי עם שפע גבינות, תרד וכרישה – כשר לפסח חג הפסח הוא הזמן האולטימטיבי להכנת מאכלים ייחודיים, שלא
קבוצת שפים נהנו ביום דייג ובישול עם קפטן מנחם לב חגיגה לענף הדייג בעין גב
קבוצה של 25 שפים ובשלנים, בהובלת אילה נוי-מאיר "ריש לקיש", המעודדת צריכת תוצרת חקלאות ישראלית, השתתפו ביום היכרות עם מותג 'חי בריא' שהוענק לראשונה לדגים
כל מה שצריך לדעת על שף פרטי עד הבית
אירוח של אירוע או מסיבה מיוחדת יכול להיות חוויה מרגשת, אבל גם יכול להיות מלחיץ, במיוחד כשמדובר בהכנת אוכל לאורחים. העסקת שף פרטי לאירועים יכולה להיות פתרון
בית הצייד מתחדש.
מסעדת השף האנטר האוס Hunter house (בית הצייד), של השף באשיר סלימאן מכפר ג'יש (גוש חלב), שהביאה קונספט וניחוח של בית ציידים בכפר אמריקאי, משיקה
אז מה עושים עם אוכל מקסיקני?
חובבי המטבח המקסיקני לא זקוקים להסברים רבים לגבי השימושיות של מוצרי המטבח הזה משום שהם יודעים כמה הוורסטיליות שלו מתאימה לאופי הישראלי שאוהב לערבב מוצרים
על מה חשוב להקפיד כשמעניקים בוצ'ר עם חריטה במתנה?
בעידן שבו ישראלים רבים מבלים זמן רב במטבח, עמלים על הכנת מטעמים מכל הסוגים, אין פלא שמוצרים מהתחום הקולינרי הפכו למתנות פופולריות. בפרט ישנה האופציה
ציוד למטבח המוסדי
כולנו מכירים מטבח מהו. רובנו אפילו ממקום קרוב בין אם אנחנו מתעסקים בהכנת ארוחות במטבח הביתי שלנו או כאשר אנחנו מתיישבים לאכול בשולחן או הדלפק
מיני קצפיות חדשות צבעוניות ושובבות בטעמי תות, וניל, ענבים ופירות יער של "אחווה"
חברת אחוה, היצרנית המובילה בישראל של מוצרי חלוה, טחינה ודברי מאפה, משיקה סדרת מוצרים חדשה ומיוחדת: מיני קצפיות. הסדרה החדשה כוללת ארבעה טעמים בהם מיני
חברת "מעדני יחיעם" משיקה נקניק חדש בסגנון איטלקי: סלמי פפרוני ללא גלוטן
יצרנית מוצרי הבשר "מעדני יחיעם", משיקה נקניק חדש בסדרת הנקניקים היבשים: סלמי פפרוני. נקניק מעושן בסגנון איטלקי, ללא גלוטן, מעולה לשימוש בכריכים, מאפים בתנור, מרקים
איך תבחרו סכיני שף למטבח שלכם
ישראלים רבים פונים היום יותר מתמיד לתחום הבישול– הקולינריה, אודות לחשיפה גבוהה של הכנת מאכלים מעולים ברשתות החברתיות ותוכניות הריאליטי השונות בהם אנשים נורמטיביים עם
פולי קפה: אילו סוגים קיימים בשוק?
כאשר אנו מדברים על פולי קפה, מה ישר עולה לכם לראש? לא מעט מהאנשים מדמיינים סוג אחד בלבד שאותו ככל הנראה יצא להם לטעום. אך
מארחים לארוחה צמחונית? קבלו מתכון מנצח ממוצרים טבעיים בלבד!
האתגר הבא שלכם כדי שלא תצטרכו לשבור את הראש, אנחנו מציגים בפניכם מתכון מנצח לארוחה צמחונית/טבעונית שכל אורח וכל אורחת ישמחו לטעום בכל שעות הלילה
איך משיגים את התנאים האופטימליים לבשר מיושן?
המושג "יישון בשר" מוכר למרבית הקרניבורים, ורובם, אף מכירים את התהליכים שאותם עובר הבשר במטרה ליישן אותו. עבור אלה שאינם מכירים את הנושא לעומק, נסביר,
מתכון בריאות- לזניה עגבניות ותרד מועשרת בחלבון
לזניה עגבניות ותרד מועשרת בחלבון המטבח האיטלקי האהוב ידוע במנת הדגל שלו- לזניה איכותית. חברת הרבלייף מציעה את הגרסה המשופרת והבריאה להכנת לזניה המועשרת בחלבון!
נאצ'וס – הנשנוש המושלם
נאצ'וס הוא מאכל שמקורו במקסיקו שעשוי מטורטיות פריכות מטוגנות. הנאצ'וס מותאמים לשאת עליהם את ארבעת המטבלים המסורתיים והנפוצים במקסיקו: גואקמולה, סלסה, סלסת שמנת ופריחולס. השם
לרגל ראש השנה וחגי תשרי: אופים בריא ושומרים על איכות הסביבה – מתכון להכנת לחמניות דבש וקינמון טבעוניות
לרגל ראש השנה וחגי תשרי, חברת אורגניקזון מציעה מתכון להכנת לחמניות דבש וקינמון טבעוניות. מדובר במתכון טבעוני, קל להכנה ובזכות שימוש בנייר אפיה אקולוגי של